Afskedshilsen fra Helle Salomon
juli 2022

Kære Patienter

Efter mange dejlige år som praktiserende læge i Værløse har jeg pr. 1. Juli 22 valgt at overdrage min andel af vores fælles klinik til min kompagnon Ida Solborg Bjerrum.
Denne beslutning skyldes, at jeg i Maj måned sidste år fik konstateret kræft i den ene lunge. Jeg har siden modtaget adskillelige behandlinger og er bl.a. blevet opereret 2 gange. Aktuelt er jeg i immunterapi, som jeg indtil nu tåler godt. Jeg har det efter omstændighederne godt og glæder mig nu til at koncentrere mig om min familie og hvad livet ellers måtte byde på.
Jeg har været utrolig glad for at arbejde som praktiserende læge i Værløse. Jeg har altid syntes jeg havde de bedste patienter og jeg har nydt at komme på arbejde hver eneste dag.

Jeg vil gerne takke jer for den venlighed og store tillid I har vist mig gennem årene. Det har betydet meget for mig. Jeg vil også gerne sige tak for den forståelse der er blevet udvist overfor den specielle situation vores klinik har været igennem i det sidste års tid under min sygdom.

Jeg vil meget gerne sige tusind tak for de opmærksomheder og søde ord, som jeg har modtaget. Det har varmet og glædet mig meget. I er fortsat i mine tanker og jeg kommer til at savne jer.

Jeg overlader med største glæde min del af klinikken til Ida Bjerrum, som jeg på alle punkter har den største respekt for og tiltro til. Og jeg ved at klinikken ikke kan være i bedre hænder end hendes.

Til sidst vil jeg gerne ønske jer alle sammen held og lykke i jeres liv fremover.

De varmeste hilsner

Helle Salomon